DK  |  UK

 

VFX – Visual Effects skaber helheden
 

VFX er forankret i alt, jeg laver. Det sidder på min rygrad, og det er garantien for, at den færdige film bliver fed. Hele min karriere startede med, at jeg lavede efterarbejde, og jeg elsker at lave visual effects – effekterne er med til at få filmen til at i maven og hjertet på modtageren, og for mig er det hele formålet med at lave film. I VFX-fasen skaber jeg helheden i filmen. Giver den det rigtige look. Laver grafikken flot, og fremhæver den helt rette stemning, uanset om budskabet er alvorligt eller ”happy go lucky”.

 

VFX har stor betydning for produktionen af filmen
 

Allerede når jeg står på optagelserne, bruger jeg min erfaring med VFX. Jeg kan hurtigt vurdere, om for eksempel et skilt skal skrues ned, eller om jeg kan redigere det væk i VFX-fasen. Det betyder, at jeg tør at tage nogle chancer og at processen med at skyde filmen bliver optimeret, fordi jeg på forhånd ved, hvad der kan lade sig gøre i post productionen.
 

Det fede look
 

Hele kernen i VFX er at skabe det fede look i filmen og øge production value ved at bruge de helt rette filtre, lyssætninger, farvemætninger, special effects, gradings med videre.
VFX løfter hele modtagerens oplevelse af filmen, og jeg sørger for at bruge effekter, der understøtter brand og budskab – og at bruge visuelle effekter, der er med til at skabe en wow-følelse hos modtageren.
 

Bliv inspireret og kontakt mig
 

Jeg har samlet et uddrag af min portfolio til inspiration.
Se film her

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at ringe til mig på +45 40133618 eller skrive til mig, så vi kan få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Jannik Vestmar

Telefon: +45 4013 3618
E-mail: Jannik@hangloose.dk
CVR: 41300698
   
Jannik Vestmar | Rugvej 18 | 4040 Jyllinge | Tlf.: +45 4013 3618